12 парчиња мешки со тешка должност мали торби за играчки за складирање , 3 големини што можат да се користат за еднократно овошје од овошје зеленчук вреќички играчк?
  • Неодамнешно

12 парчиња мешки со тешка должност мали торби за играчки за складирање , 3 големини што можат да се користат за еднократно овошје

DEN 1409.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висококвалитетен материјал : Изработено од врвен полиестерски материјал, овие торби се дишат, се перат и се користат еднократно, помагајќи да се намали загадувањето на пластиката Силна и лесна : овие торби се дизајнирани да бидат силни и издржливи додека остануваат лесни, што ги прави лесни за носење и удобно за употреба во движење. Транспарентниот дизајн овозможува лесно пребарување и идентификација на предмети. Повеќе големини : Овој сет вклучува вкупно 12 кеси, кои се состојат од 3 големи димензии, 6 средни димензии и 3 мали димензии. Со оваа сорта, тие можат да задоволат различни дневни потреби за купување. Погоден дизајн на влечење : Торбите имаат затворање на влечење што ги прави неверојатно лесни за отворање и затворање, обезбедувајќи безбедно складирање и лесен пристап до вашите артикли. Разновидна употреба : Овие торби се погодни за широк спектар на предмети за патувања и домаќинства. Користете ги за да чувате играчки, овошје, зеленчук, лекови, монети, кабли, козметика и додатоци организирани за време на намирници, кампување, риболов, берба на градина, патувања на плажа и патувања, меѓу многу други активности. Торба за дишење на мрежа, лесна за миење и еднократно.

Condition:
100% Brand New
Material:
Polyster
Color:
Red, Green, Blue
Red Size:
approx.30*21cm/11.8*8.3in
Green Size:
approx.36*30.5cm/14.2*12in
Blue Size:
approx.43*30cm/16.9*11.8in
Weight:
Approx.262g/9.2oz
Package list:
 
12 * Fruit Bags(3 Red Bags+6 Green Bags+3 Blue Bags):
Note:
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: