Airkoos Bento кутии за возрасни, Bento Bunch Box за деца-2-степени затегнати докази за истекување на делот за ручек, контејнери за храна за оброк, микробранова и безбедна замрзну?
  • Неодамнешно

Airkoos Bento кутии за возрасни, Bento Bunch Box за деца-2-степени затегнати докази за истекување на делот за ручек, контејнери за храна за оброк,

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Контејнери за ниво : Топ фиоката има 2 дела што секој држат 3/4 чаши храна додека долниот сад има 2 чаши, заедно тие се совршени за пакување на разновидна храна во здрави порции Спакувајте ги вашите тестенини, закуски, овошје, сендвичи, чипови, пица, суши и пилешко завиткување во неа, уживајте во оброците во секое време, каде било. БПА-без : Контејнерот за ручек направен со оценка на храна, еколошки ПП пластични материјали, кои го штитат здравјето на вас и вашето семејство. Микробранова безбедна (без капаци, 2-4 мин. Под 248 ℉); Безбеден замрзнувач (≧ -4 ℉); Безбедна машина за миење садови (без капаци, само врвна полица). Технологија за протекување на протекување : Контејнери за храна за кутии за ручек имаат четиристрани брави за деца и силиконски прстен за запечатување, кои се целосно докажани за протекување (не помеѓу прегради), одржување на оброкот свеж и без ливче во вашата торба за време на транспортот. Издржлив и практичен : отпорен на капка, здрав и издржлив дебел дизајн на материјал е идеален за активни детски училишни ручеци. Тој е полесен од стаклен сад, одлично за работни ручеци, училишни ручеци или оброци што се одвиваат. Она што го добивате - Aircoos голем 1000 ml (34oz) контејнер за кутии за ручек, 3 -парчиња прибор за јадење, флексибилна политика за враќање и грижа за поддршка на клиентите.