Платно вечера со салфетка гингам, проверете ја ткаенината-18х18 црвено бело, свадбени салфетки, салфетки за коктели, ткаенини од ткаенини, памучни салфетки, миризлив?
  • Неодамнешно

Платно вечера со салфетка гингам, проверете ја ткаенината-18х18 црвено бело, свадбени салфетки, салфетки за коктели, ткаенини

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Памук Висок квалитет 100% памук - салфетки за ткаенини се одличен начин да ја направите вашата трпезариска маса добредојдена, убави салфетки и лесни за миење. Пар со една од нашите чаршафи, пласмати или прстени од салфетка за целосен ефект. Салфетки со крпа од 12 пакети направени од прекрасна класична и мека 100% чист памук. Совршено за секојдневна употреба, семејни вечери, забави за вечера, свадби или дури и пикник! Колку повеќе се мијат, толку помеки добиваат. Комплетот содржи 1 десетина преголеми гингам проверка на салфетки - прилагодени со слаби агли и дарежлива 1 „полите. Секоја салфетка мери 18х18 инчи. Одличен избор на подароци - класичен дизајн на проверка ќе одговара на повеќето кујнски декор. Податоци за одличен подарок за водителка за вечера за благодарност или благодарница вечера или вечера за благодарност за благодарност за благодарност за благодарност за благодарност за благодарност за благодарност за благодарност за благодарност за благодарност за благодарност за благодарност за благодарност за благодарност за благодарност за благодарност за благодарност за благодарност за благодарност за благодарност за благодарност за благодарност за благодарност или благодарност забави, дајте како подарок на loversубителите на готвење или печење за Божиќ, Денот на мајката, родендени или домаќинки.