Домаќини за гориво од не'рѓосувачки челик Doitool 8pack, кои ги разгледуваат држачите за гориво со покривка, држач за гориво за чистење чинија и вклучена, скара, партиски ?
  • Неодамнешно

Домаќини за гориво од не'рѓосувачки челик Doitool 8pack, кои ги разгледуваат држачите за гориво со покривка, држач за гориво за чистење чинија

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? ? ? 【Преносна рачка】 Погодната рачка го прави безбеден и лесен да се лизне канистер во подобра позиција Широка примена】 Оваа кутија за топлинско гориво со конзервирана топлина е одлична за секоја решетка за чаши, тава за храна, вода за вода, плоча за гориво и покривка на куполи. СОДРИНА СОДРИНА】 Пакетот вклучува 8 парчиња држачи за гориво од не'рѓосувачки челик, мерки 3,6 x 2,5 инчи, што го прави совршен додаток што мора да го има за секој сет за чистење за чинија. Карактеристики- Премиум материјал : Изработено од не'рѓосувачки челик за лесно чистење и убав дизајн на сребрена боја- : Совршено го држи стандардното гориво со чистачи што ја одржува храната топла со часови или повеќе- практично : држачот на горивото е наменето да дејствува како замена за други хафер Сетови- добар дизајн : Елегантниот дизајн е сигурен дека ќе ги импресионира секој гостин и класа на која било просторија- широка апликација : за употреба со која било решетка за чај, тава за храна, тави за вода за вода, плоча за гориво и прецизација на куполи : - Боја : сребро.

- Color:
Silver.
- Material:
Stainless Steel.
- Size:
6.5 x 3.54 x 2.48inch/16.5x9x6.3cm
Package Including:
8 x Fuel Holders: