Монтирање на вентилаторот за ладење на конзолата, Mini Fan 3D Print Mount Mount Professional Заменски стабилен 10K кабел за контролор на игри
  • Неодамнешно

Монтирање на вентилаторот за ладење на конзолата, Mini Fan 3D Print Mount Mount Professional Заменски стабилен 10K кабел за контролор

DEN 1243.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Одлична изведба] 3Д печатено монтирање комплет за инсталирање на тивок вентилатор на местото на оригиналот за вентилаторот Dreamcast, изграден за NF - A4 X10 5 V вентилатори за безбедно вклопување [Премиум емулатори] Комплетите за монтирање на вентилаторот на конзолата доаѓаат со емулатори на GDROM како за USB GDROM и за GDEMU, кои ги прават овие системи практично тивки, многу практични. [Некомпатибилен со претходните верзии] Комплетот за монтирање на вентилаторот на конзолата не е компатибилен со претходните верзии на Dreamcast. Ако има сребрен или сив вентилатор на метал, тоа е за VA0. [Кабел за конверзија] Доаѓа со кабел за конверзија за Dreamcast што се приклучува во оригиналниот вентилатор и го претвора сигналот за да го направи новиот вентилатор како што работи правилно (вграден отпорник од 10К). [Премиум материјали] Конзола за игри 3Д печатено ладење на вентилаторот за ладење е изработен од високо квалитетен ABS материјал, кој е здрав и издржлив за конзолата Dreamcast DC. [Одлична изведба] 3Д печатено монтирање комплет за инсталирање на тивок вентилатор на местото на оригиналот за вентилаторот Dreamcast, изграден за NF - A4 X10 5 V вентилатори за безбедно вклопување. [Премиум емулатори] Комплетите за монтирање на вентилаторот на конзолата доаѓаат со емулатори на GDROM како за USB GDROM и за GDEMU, кои ги прават овие системи практично тивки, многу практични. [Некомпатибилен со претходните верзии] Комплетот за монтирање на вентилаторот на конзолата не е компатибилен со претходните верзии на Dreamcast. Ако има сребрен или сив вентилатор на метал, тоа е за VA0. [Кабел за конверзија] доаѓа со кабел за конверзија за Dreamcast што се приклучува во оригиналниот вентилатор и го претвора сигналот за да го направи новиот вентилатор како што работи правилно (изграден од 10 K отпорник) .

Item Type:
Game Console Fan Mount
Material:
ABS
Features:
Designed to install a high quiet fan in place of the for Dreamcast fan.:
Made for NF-A4x10 5V fans.:
This mod shines on systems with for GDROM emulators, such as for USB GDROM and for GDEMU. It makes these systems almost silent.:
Since the disk drive is louder than the cooling fan, it probably won't do much for systems that still have the previous disk drive installed.:
The cable is a custom conversion cable that plugs into the former fan connector and converts the signal (10K resistor built in).:
Note:
This kit is not compatible with earlier versions of the for Dreamcast console, known as for VA0.
Package List:
1 x 3D Printed Fan Mount2 x 3D Printed Replacement Door Release Lock1 x Wire :