Spacer за лаптивир за очила за PSVR2 Еден пар Анти-гребена станица за заштита и полнење за полнење за PSVR2 со индикатор за држави LED LED индикатор 2 Кабел за тип-C Магнетски ко?
  • Неодамнешно

Spacer за лаптивир за очила за PSVR2 Еден пар Анти-гребена станица за заштита и полнење за полнење за PSVR2 со индикатор за држави LED

DEN 751.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Прилагодено дизајнирање за PSVR2 ОБЕЗБЕДУВАЕ】 ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ГРАДЕНИОТ ПРОДАВНИК ЗА ПСВР 2 создава заштитен простор помеѓу миопија очилата и VR леќи, ефикасно спречувајќи гребнатини и одржување на вашиот PSVR2 жив подолго 【Подобрете го VR искуството】 адаптерот за леќи PSVR 2 совршено ги раздвојува вашите очила од VR леќи. Така, можете подобро да се потопите во светот на игри. 【Цврсти и стабилни】 Нашите растојанија за очила се дизајнирани со компактна структура за да ги држат леќите на VR стабилни и безбедни.psvr2 рамка за заштитник на леќи за леќи без да ја испуштаат и оставаат магла или гребнатини да влијаат на искуството за гледање, одржувајќи ги сликите јасни во секое време. 【Прилагодено дизајнирање за PSVR2】 Контролорот за полнење на контролорот за PSVR2 е совршено компатибилен со контролорите на допир што можат да наплаќаат двојни контролори во исто време. Стендот за полнење за слушалките PSVR2 и VR совршено се вклопува. Стабилниот и здрав дизајн може ефикасно да спречи паѓање на контролорот и VR слушалките. 【Погодно магнетно полнење】 Силната магнетна врска може да ги направи вашите двојни контролори автоматски да се усогласат, лесни за полнење. Полначот за чувство за PS VR2 Design Design може автоматски да се исклучи откако вашиот контролер е полн, заштитувајќи ја безбедноста за полнење, нема да го оштети контролорот заради прекумерна струја. 【Прилагодено дизајнирање за PSVR2 ОБЕЗБЕДУВАЕ】 ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ГРАДЕНИОТ ПРОДАВНИК ЗА ПСВР 2 создава заштитен простор помеѓу миопија очилата и VR леќи, ефикасно спречувајќи гребнатини и одржување на вашиот PSVR2 жив подолго. 【Подобрете го VR искуството】 адаптерот за леќи PSVR 2 совршено ги раздвојува вашите очила од VR леќи.