Спајнер за велосипеди, 14,5/15/24мм лесен за носење на педал за велосипеди за велосипед, издржлив со рачка за заштеда на труд за велосипед за велосипед за поправка на ве?
  • Неодамнешно

Спајнер за велосипеди, 14,5/15/24мм лесен за носење на педал за велосипеди за велосипед, издржлив со рачка за заштеда на труд за

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Направено од рафиниран челичен материјал, многу силен и издржлив, мазна површина, не е лесна за 'рѓа, висок квалитет Рачката е практична за одржување и употреба, и заштедува време и напор да се расклопи и собере педалот. Дизајнот на овој клуч за нозе е погоден во големина, лесен за складирање и носење и нема да заземе премногу простор. Првото отворање е 15мм, вториот почеток 14,5 мм е погоден за британски педали, а конечното отворање е 24мм. Овој клуч усвојува дизајн од три-во-еден, три функции и една алатка, која може да задоволи различни потреби. Овој клуч усвојува дизајн од три-во-еден, три функции и една алатка, која може да задоволи различни потреби2. Направено од рафиниран челичен материјал, многу силен и издржлив, мазна површина, не е лесна за 'рѓа, висок квалитет3. Дизајнот на овој клуч за нозе е погоден во големина, лесен за складирање и носење и нема да заземе премногу простор4.

Item Type:
Wrench
Product Material:
Steel
Product Weight:
Approx 242g/8.5oz
Package List:
1 x Wrench :