Doitool 8pcs куки стакло складирање на стакло Clo челик рамка без рамка што виси на вратата за облека, универзална бања над задната врата, кабинет за закачалки за закачалк?
  • Неодамнешно

Doitool 8pcs куки стакло складирање на стакло Clo челик рамка без рамка што виси на вратата за облека, универзална бања над задната врата, кабинет

DEN 772.48

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Не'рѓосувачки челик Преку куки за пешкир на вратата- нема инсталација на дупки, безбедна и нежна, многу пријателска за вашата врата без стаклена врата. Кука на држачот на клучот- изработен од материјал од не'рѓосувачки челик, капацитет на лежиште, нема лесно да падне и да се деформира. Кука за капа од капа- едноставна и елегантна, убава и практична, може да се користи за стаклени врати за бања без да влијае на изгледот. Преку куки за врата за бања- цврсти и издржливи, со добри перформанси на лежиштето, може да игра добар ефект на складирање. Залепете на леплива кука- Инсталацијата е многу едноставна, само ги ставате на вратата, за стаклени врати без рамка. Список на пакети 2 x стаклени куки карактеристики- изработени од материјал од не'рѓосувачки челик, капацитет на лежиште, нема лесно да падне и да се деформира. - Може да се користи како организатор на бања или кујна. Одлично за складирање облека, капи, крпи и многу повеќе. - Материјал : не'рѓосувачки челик. - Добар организатор кој е лесен за инсталирање, за да можете да висат работи на вратата од вашата бања.