Случај за картички за игра за игра за Nintendo 3DSXL 2DS 2DSXL DS DSI, преносен 3DS 2DS DS Game Cartridge Shapder Storage со 24 слотови за картички.
  • Неодамнешно

Случај за картички за игра за игра за Nintendo 3DSXL 2DS 2DSXL DS DSI, преносен 3DS 2DS DS Game Cartridge Shapder Storage со 24 слотови

DEN 303.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Дополнителен капацитет】 Оваа кутија за преносни картички за игри е дизајниран специјално за чување и организирање на Nintendo 3 DSXL 2 DS 2 DSXL DSI игра, може да има и до 24 картички за игри 【Магнетско затворање】 Вградениот дизајн на магнетски спојки го олеснува и пристапувате и пристапот до чувањето на картичката за игри 2 DS/3 DS. 【Целосна заштита】 Случајот 3 DS направен од ABS пластичен и мек силикон, кој нуди одлична заштита вашите картички за игри Nintendo DS/2 DS картички за игри/3 DS картички за игри. 【Компактен и преносен】 Оваа лесна кутија за складирање на игри компатибилен со картичката DS/2 DS/3 DS може да се одржи во една страна, носена во џеб или торба. Ви овозможува лесно да ги организирате омилените картички и да ви олеснат да уживате во играта во движење. 【Известување】 DS/2 DS/3 DS картички не се вклучени. Пакуван вклучен : 1 x CAST CARD CAST. 【Дополнителен капацитет】 Оваа кутија за преносни картички за игри е дизајниран специјално за чување и организирање на Nintendo 3 DSXL 2 DS 2 DSXL DSI игра, може да има и до 24 картички за игри.