Контролер на Wosune Aluminum, џојстици, 2 парчиња контролори на контролори на ракери за контролори на ракери за контролор за контролори за DJI FPV V2
  • Неодамнешно

Контролер на Wosune Aluminum, џојстици, 2 парчиња контролори на контролори на ракери за контролори на ракери за контролор за контролори за DJI

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висококвалитетен материјал за алуминиумска легура, мала тежина, нема да го оптоварува вашиот далечински управувач Зачуван рокер за алуминиумска легура, тој е погоден за далечински управувач на FPV. Обработка на ЦПУ, анодизиран процес на боење, мазен изглед и убав изглед. Тој е многу погоден со оригиналниот џојстик и може да се чува во далечинскиот управувач. Усвојува ергономски дизајн, удобно е да се користи. И дизајнот на ножење има добар анти -лип -ефект. Висококвалитетен материјал за алуминиумска легура, мала тежина, нема да го оптоварува вашиот далечински управувач. Зачуван рокер за алуминиумска легура, тој е погоден за далечински управувач на FPV. Обработка на ЦПУ, анодизиран процес на боење, мазен изглед и убав изглед. Тој е многу погоден со оригиналниот џојстик и може да се чува во далечинскиот управувач. Усвојува ергономски дизајн, удобно е да се користи. И дизајнот на ножење има добар анти -лип -ефект. Зачуван рокер за алуминиумска легура, тој е погоден за далечински управувач на FPV. Тој е многу погоден со оригиналниот џојстик и може да се чува во далечинскиот управувач. Висококвалитетен материјал за алуминиумска легура, мала тежина, нема да го оптоварува вашиот далечински управувач. Обработка на ЦПУ, анодизиран процес на боење, мазен изглед и прекрасен изглед.

Item Type:
Controller Joysticks
Material:
Aluminium Alloy
Product Size:
Approx. 18x8mm / 0.7x0.3in
Product Weight:
Approx. 6g / 0.2oz
Applicable Models:
For FPV Remote Control
Package List:
2 x Controller Joysticks:
Note:
1. The delivery does not include remote control, etc.2. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
3. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: