Адаптерот за безжичен контролер на белдер за PS5/P4/PS3/PC/Switch Платформа, компатибилна вештерка PS5/P4, Switch Bluetooth безжичен контролер.Plug и Play.
  • Неодамнешно

Адаптерот за безжичен контролер на белдер за PS5/P4/PS3/PC/Switch Платформа, компатибилна вештерка PS5/P4, Switch Bluetooth безжичен контролер.Plug

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? ? ? [Карактеристики на производот] Овој производ може да се користи со контролер само со поврзување со USB конекторот на конзолата за игри Нема потреба да инсталирате дополнителни возачи и може лесно да се поврзе. Белешка : Методот за поврзување на секој контролер е различен, погледнете го упатството за упатства за детални чекори за работа. ? По потврдувањето на деталите, ќе се справи со замена на нов производ. ? ? ? [Карактеристики на производот] Овој производ може да се користи со контролер само со поврзување со USB конекторот на конзолата за игри. Нема потреба да инсталирате дополнителни возачи и може лесно да се поврзе. Белешка : Методот за поврзување на секој контролер е различен, погледнете го упатството за упатства за детални чекори за работа. ? По потврдувањето на деталите, ќе се справи со замена на нов производ. ?Play using your favorite controller on the Nintendo Switch or PC ?Connect your controller Wirelessly or Wired to your NS using this USB adapter Simply Connect, Sync, and Play using your favorite controller ?Each Adapter can handle one wired or wireless controller connection ?Compatible with Прекинувач за компјутер и Nintendo.