Полски американско знаме Орег Орег Кожа за покривање на кожата Комплетна поставена игра Заштита за завиткување на налепници на лични плочи компатибилни со прекин?
  • Неодамнешно

Полски американско знаме Орег Орег Кожа за покривање на кожата Комплетна поставена игра Заштита за завиткување на налепници на лични плочи

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПВЦ Направени во САД или увезени. 🎁 Нашите налепници против меурчиња се изработени од ПВЦ самолепливо, што може да се излупи и залепи постојано. Налепниците на кожата се лесни за нанесување и отстранување без да се грижат за лепливиот остаток. 🎁 Дупките на копчињата на оваа налепница се прецизни, а заоблените агли се точно усогласени. Се прилепува на вашата конзола за игра, конзола, рачка и база како кожа, со деликатна мат текстура за да го врати голиот метал. 🎁 налепници на конзолата обезбедуваат покриеност од работ до раб за вашиот уред за максимална заштита, заштита на целата ваша конзола и компоненти од прашина и гребнатини. 🎁 Стилските налепници можат убаво да ја украсат вашата конзола за подобро гледање, искуство со игри и да ја покажат вашата личност. 🎁 Налепниците се компатибилни со конзолите за игри со прекинувачи и прекинувачи, вклучително и налепници со двојна рачка + налепници на држачи за рачки + налепници за назад на домаќинот + ТВ -кутија Предни и задни мембрани + Странични мембрани на ТВ кутија.