Поставете го заштитниот капак на татако VR за PSVR2, Silicone PlayStation VR2 Слушалките за насловната страница и капакот на прашината за леќи и 2 контролор на пакувања за пакувањ?
  • Неодамнешно

Поставете го заштитниот капак на татако VR за PSVR2, Silicone PlayStation VR2 Слушалките за насловната страница и капакот на прашината за

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Ексклузивен дизајн- целосна заштита】 Заштитното покритие на VR Shell може да се прилагоди на слушалките VR, а со тоа ефикасно да се спречи вашиот PSVR2 случајно оштетен 【Компатибилност за PSVR2】 Сетот за покритие VR за заштита е специјално дизајниран за Play Station VR2, совршено одговара на слушалките VR2, донесувајќи ви удобно искуство за игри. 【Премиум силиконски материјал】 Покривот за слушалки на Play Station VR2, фитнес подлога за лице, заштитник на прашина од леќи и држачи за палецот на контролорот се изработени од силиконски силикон што е со висок степен на животна средина. 【Лесно за инсталирање и чистење на додатоците за покривање PSVR2 е многу погодно за инсталирање и отстранување, мала тежина, лесна за носење и лесен за чување. Само ставете го капакот на слушалките VR и перничето за лице на лицето на слушалките PSVR2, а капакот на палецот VR2 може да ги заштити стапчињата од гребнатини и нечистотии, и многу е удобно да се допре. 【Она што го добивате и услугата】 Нашата цел е да ви обезбедиме висококвалитетни додатоци за Play Station VR2, што може совршено да ја заштити вашата машина PSVR2. Може да добиете капакот на обвивката за школка од 1 * PSVR, капакот на лицето 1 * VR, капакот на прашината од 1 * леќи и 2 * контролорски палецот. 【Ексклузивен дизајн- целосна заштита】 Заштитното покритие на VR Shell може да се прилагоди на слушалките VR, а со тоа ефикасно да се спречи вашиот PSVR2 случајно оштетен. 【Компатибилност за PSVR2】 Сетот за покритие VR за заштита е специјално дизајниран за Play Station VR2, совршено одговара на слушалките VR2, донесувајќи ви удобно искуство за игри.