Здрави 4 парчиња Зафат За Тетоважа Обвивка За Зафат За Еднократна Употреба Кохезивна Лента За Зафат За Тетоважа Завиткајте Црни Еластични Ролни За Завој Самолепли?
  • Неодамнешно

Здрави 4 парчиња Зафат За Тетоважа Обвивка За Зафат За Еднократна Употреба Кохезивна Лента За Зафат За Тетоважа Завиткајте Црни Еластични Ролни

DEN 156.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Добро изработен од врвен материјал за да се обезбеди издржливост, безбеден и хигиенски Помогнете да се справите со лизгањето и да создадете совршени уметнички дела за тетовирање. Тие можат добро да ја заштитат вашата кожа од гребнатини и гребнатини и се многу погодни за вежбање. Самолепливите завои го олеснуваат прицврстувањето на рачките за тетовирање. Можете да го купите практичниот и практичен самолеплив завој по прифатлива цена. Опис завоите за зафат за тетоважа се направени од медицинска газа. самолепливите ленти можат да понудат одлична поддршка. Удобно, против лизгање и дише. Висока отпорност на вода, не е лесно да падне. Може да се искине со рака, нема потреба да се користат ножици. Карактеристики-Боја : Црна, трева зелена, боја на кожа и сина - Материјал : Медицинска Газа - Големина : околу 450. 00см-Добро изработен од врвен материјал за да се обезбеди издржливост, безбеден и хигиенски.