Coheali loofah 2 парчиња грб на задниот дел од природен памук и постелнина, двострана ексфолирачка лента за миење ленти, ленти за бања, ексфолирајќи го чистачот на телото, ?
  • Неодамнешно

Coheali loofah 2 парчиња грб на задниот дел од природен памук и постелнина, двострана ексфолирачка лента за миење ленти, ленти за бања, ексфолирајќи

DEN 156.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Отстранете ја сува или мртва кожа, намалете ги флеките, чисти акни и црни глави, помош на состојби на кожата Подобрете го здравјето на вашите кожи природно. Соодветната должина се прошири за да го исчисти грбот, без мртви агли. Можете да го триете за да генерирате богат и да го исчистите грбот длабоко. Тие можат да ексфолираат и да отстранат рогови за вас секој ден за да ви дадат мазна кожа. Може да биде кога тушот за капење или бањата. Отстранете ја сува или мртва кожа, намалете ги флеките, чисти акни и црни глави, помош на состојби на кожата. Подобрете го здравјето на вашите кожи природно. Соодветната должина се прошири за да го исчисти грбот, без мртви агли. Можете да го триете за да генерирате богат и да го исчистите грбот длабоко. Тие можат да ексфолираат и да отстранат рогови за вас секој ден за да ви дадат мазна кожа. Може да биде кога тушот за капење или бањата.