Ракавици за пилинг корејски Ракавици за Пилинг Ракавици За Чистење На Телото Бања Туш Спа, Ракавици За Чистење На Телото За Длабоко Туширање За Мажи и Жени Ја Чиста?
  • Неодамнешно

Ракавици за пилинг корејски Ракавици за Пилинг Ракавици За Чистење На Телото Бања Туш Спа, Ракавици За Чистење На Телото За Длабоко Туширање

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Издржлив Материјал Е Изработен од уникатен материјал од Вискозни Влакна без Силикон, што го прави растеглив, абење на држачот и може да се користи од двете страни За разлика од четка, сунѓер, луфа или многу други чистачи, тој е дизајниран специјално за мека кожа. ●Уживајте Во Спа Третмани●Искусете корејски спа третман дома и освежете ја кожата само со вода. Доживејте длабоко чистење, дури и тон на кожата, отстранете ги мртвите клетки од кожата и стимулирајте го протокот на крв. Ова се постигнува со нашиот пилинг ракавица за чистење на телото. ●Ја подобрува Секстурата На Кожата ● Повторната Употреба на ракавиците за капење може ефикасно да го отстрани отпадот од нечистотија од кожата, да ги избрише мртвите клетки на кожата, да ги намали Црните Точки И Кератозата Пиларис bumps.It непотребно е да се каже дека ракавицата за капење може да ви помогне да избегнете затнати пори,формирање на акни и груби проблеми со кожата,оставајќи ја вашата кожа да изгледа посветла,помазна и да се чувствува помека. ●Лесен За Употреба, само треба да додадете вода и не треба да користите дополнителни производи.потоа користете ја ракавицата за чистење енергично ексфолирајте ја кожата користејќи цврсти потези нагоре и надолу додека не видите како мртвата кожа се тркала.