900 парчиња Линија За Материјали За Перење, Линии За Последователна Нега: Професионални Чистачи За Отстранување Дупки Виолетова Девојки Жена За Комплет Почист Виол?
  • Неодамнешно

900 парчиња Линија За Материјали За Перење, Линии За Последователна Нега: Професионални Чистачи За Отстранување Дупки Виолетова

DEN 267.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Обетки Пирсинг Чистење Линија : можете да го чувате во вашата торба, или извади ушна дупка чистење линии и ги стави настрана, така што ќе може да се исчисти ушни дупки во секое време Дупка За Нега На Материјали : ? Пирсинг Обетка Дупка Почиста - - - - Лесен, пренослив, лесен за носење и употреба, тоа може да ви донесе голема погодност. Ушна Дупка Чиста Алатка : Ја Чисти внатрешноста на ушниот канал до воспаление на ушниот канал. Практичен и безбеден за употреба. Прободен Чистач За Уши : Големина : 12Х1, 5СМ. Средство За Чистење Дупки За уши : Лесен, пренослив, лесен за носење и употреба, може да ви донесе голема погодност. Пакетот Вклучува 180 линии за чистење со х - пирсингкарактеристики - линиите за чистење дупки се благи и не иритирачки. Можете да го користите за чистење на вашите дупки со доверба.- Во пакетот има доволно количество линии за чистење дупки, што може да ги задоволи вашите барања за количина.- Чистачот за конец за дупки за обетки може да работи со течност за чистење или директно да се навлажни и да се нанесе на вашите дупки.- Материјал : Тенка памучна нишка.