Hzru 2pack Еднократно Пазувите Пот Елек, Саќе Мрежа Ткаенина Апсорпција На Вода И Брзо Сушење Пазувите Пот Заштитник, Удобно, Невкусни, Невидливи Перат Пот Штит Елек, Ун?
  • Неодамнешно

Hzru 2pack Еднократно Пазувите Пот Елек, Саќе Мрежа Ткаенина Апсорпција На Вода И Брзо Сушење Пазувите Пот Заштитник, Удобно, Невкусни,

DEN 1080.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пакетот Вклучува : ќе добиете 2 парчиња долни кошули отпорни на пот за жени, количината е доволна за да ги задоволи вашите потреби за замена; се препорачува да го миете производот одделно кога ќе го добиете елекот За Пот Под Пазувите Соодветна Големина : женскиот елек за долна облека е со големина М, Л, погоден за повеќето жени, девојки и жени, дише и удобно, е задолжителен за летниот плакар на секоја жена; ве Молиме измерете ја големината пред да ја купите. Мрежа и Брзо Сушење : елеците што се перат под пазувите за жени се изработени од полиестер, дизајн на мрежа, можат брзо да ја апсорбираат потта, да ви овозможат да се чувствувате кул и свежо во жешкото лето, едноставниот дизајн може да одговара на вашата различна облека во секојдневниот живот. Двојно Проширување : потните елеци на пазувите имаат поширока област отпорна на пот за цврсто да ја апсорбираат потта; Пошироки раменици за да не се лизгаат рамената, внимателна изработка, удобни за носење. Женско Задолжително : Елек За Пот Под Пазувите ве одржува суви во текот на целиот ден. Тоа е задолжителен предмет во летната гардероба на секоја жена. Совршен за голф, трчање, возење велосипед, вежбање, јога и многу повеќе. Пакување : Под Пазувите пот елек X 2size mbottom обем : 29 CM/11.5 Инфуф ширина : 13cm/5inshирина на рамената : 16cm/6nlight : 27 CM/10.5 Во полите може да СЕ протега ДО 50 CM/25 IN,Погоден За луѓе со тежина од 80-120 мачки/40-60 KGsize LBottom : 32 CM/ширина на 13 Лисици : 14 см/5,5 Ширина НА рамената : 16 см/6 должина : 29 см/11,5 инките може ДА СЕ протегаат до 54 СМ/21,5 несоодветни ЗА ЛУЃЕ СО ТЕЖИНА од 115-160 Мачки/57,5-80 КИЛОГРАМИ ПРОИЗВОДИ : 1,оваа кошула што апсорбира пот се сече ОД делот НА градите ЗА да СЕ намали тежината И да се избегне нејзино возење И гроздобер.