Fomiyes 3 парчиња печатено капаче за туширање дами капи сатенски капачиња за спиење за жени сатен туш капа за еднократно капаче за туширање жени за спиење еластично ка?
  • Неодамнешно

Fomiyes 3 парчиња печатено капаче за туширање дами капи сатенски капачиња за спиење за жени сатен туш капа за еднократно капаче за туширање жени

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Шапка за бања : Одговара за туширање, готвење и бањата, добро ја заштити косата Капа на хаубата за печатење на цвеќиња : Оваа капа за туширање е направена од квалитетен и издржлив материјал ефикасно ја задржува вашата коса да не се навлажни во туш. Ноќни хауба за жени : Одговара за туширање, готвење и бањата, добро вашата коса. Еластично капаче за бања : Капаците за коса се многу меки, може да се склопат до многу мала големина, лесна, лесна за носење. Еластична хауба за туширање : одговара на главата на повеќето луѓе без затегнатост, лесен за носење. Шапка за бања : Одговара за туширање, готвење и бањата, добро ја заштити косата. Капа на хаубата за печатење на цвеќиња : Оваа капа за туширање е направена од квалитетен и издржлив материјал ефикасно ја задржува вашата коса да не се навлажни во туш. Ноќни хауба за жени : Одговара за туширање, готвење и бањата, добро вашата коса. Еластично капаче за бања : Капаците за коса се многу меки, може да се склопат до многу мала големина, лесна, лесна за носење. Еластична хауба за туширање : одговара на главата на повеќето луѓе без затегнатост, лесен за носење. Список на пакети 3 x Карактеристики на капачињата за туширање -големина : 29.40x0 жени капење. -Материјал : Сатен, Пева Задебелување за капење - Широки апликации : Овие коса можат да одговараат за туш, готвење и спа -садови за спиење.