Бомби За Капење За Деца Поставени Бомби за Капење со Изненадување во Природните Бомби за Капење Со Мини Играчки Изненадувачки Комплет За Подароци За Бомби За Бања ?
  • Неодамнешно

Бомби За Капење За Деца Поставени Бомби за Капење со Изненадување во Природните Бомби за Капење Со Мини Играчки Изненадувачки Комплет За Подароци

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СУПЕР ЗАБАВА БАЊА ВИБРАЦИИ ИСКУСТВО Откако ќе ги испуштите бомбите за капење гази со изненадување со мала големина внатре во кадата за вода, таа почнува да гази, ослободувајќи меурчиња сапунски богатства и награди. Овие бомби се безбедни и нетоксични за детска бања. ГОЛЕМИ ЖИВОПИСНИ ШАРЕНИ СПА ИЗНЕНАДУВАЊА. Обезбедувајќи му на вашето дете совршен елемент на изненадување, секој пакет бомби за капење има различно изненадување за играчки за капење внатре-животно, диносаурус и многу повеќе. Нашите прекрасни детски играчки за мали деца гази за капење вклучуваат играчки за девојки и играчки за момчиња! Совршен за деца меур бања. ПРИРОДНА МИРИЗЛИВА ДЕТСКА БОМБА ЗА КАПЕЊЕ. Натоварени со вистинско Мртво Море И Сол Епсом, Путер Од Какао и шеа Путер и есенцијални масла овие детски бомби за капење создаваат одлична спа ароматерапија и лековити придружници. Овој комплет бомби за капење има различна бомба во боја, мирис, мириси и услуги, одличен квалитет. ОГРАНИЧЕНИ СКРИЕНИ ИЗДАНИЈА НА НАГРАДИ. Барате совршен подарок? Жените, мажите, малите деца, децата, сестрите и тинејџерите ќе ги сакаат овие газирани масовни бомби за капење.