Сатенска хауба за жени хауба за коса за спиење голем двоен слој свилена капа за спиење со широка еластична лента капа за коса за спиење со 45 парчиња водоотпорни кап?
  • Неодамнешно

Сатенска хауба за жени хауба за коса за спиење голем двоен слој свилена капа за спиење со широка еластична лента капа за коса за спиење

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Што ќе добиете - пакетот содржи 1 сатенски капа за спиење бонус 45 компјутери јасни капачиња за туширање за отстранување Работ на големиот ноќник е широк, мека и удобна еластична лента за коса што нема да остави ознаки на главата. За еднократна употреба капаче за туширање ја спречува косата да не се навлажни во туш и може да го оддели и есенцијалното масло за нега на коса од сатенската хауба. Големи карактеристики на хаубата за коса на сатен - дијаметарот на обвивката за коса е околу 32 см/12⅗ во. Еластичната лента мери 56 см/22 во долги и широки приближно 6 см/2⅖. Оваа хауба за спиење на свила е 2 слоевит и може да се користи внатре и надвор и е доволно голема за да ја задржите косата во проверка и да спиете подобро. Двоен слој сатен Големо ноќно капаче - Големата капаче за хаубата за коса има одлична податливост за сите луѓе, а широката и долгата лента за коса се користи за прилагодување на големината и одржување на удобноста. Голема свилена хауба за долга, права, кадрава, брановидна, меки коса и многу повеќе.