Капаци За Кабел За Тетоважа-Јангна 125 парчиња/Кутија За Тетоважа Штипка За Кабел Ракави Безбедносна Тетоважа Клип Кабел За Кабел За Тетоважа За Тетоважа Машина Тет?
  • Неодамнешно

Капаци За Кабел За Тетоважа-Јангна 125 парчиња/Кутија За Тетоважа Штипка За Кабел Ракави Безбедносна Тетоважа Клип Кабел За Кабел

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ГОЛЕМИНА КОЛИЧИНА-тетоважа пластични клип кабел покрива големина е 50*810*0 вкупната количина на кеси за кабел за тетоважа е 125 парчиња за материјали за тетовирање. ВИСОКА ЦВРСТИНА-Изработена од висококвалитетен пластичен материјал, Одличен квалитет. Не е лесно да се пробие. Тоа е добро изолирано од надворешниот свет. Може да ја одржува машината за тетовирање чиста и не обоена со мастило. НАМАЛУВАЊЕ НА БУЧАВАТА-Ставете ја машината за тетовирање во вреќи со кабел за тетовирање, така што ќе го намалите бучавата на машината за тетовирање додека работите. УМЕРЕНА ДОЛЖИНА-кабелот за клип за тетовирање има доволно должина. Тетоважа клип кабел ракави покрие вашиот клип кабел. Одржувајте безбедносна работна средина. 100% ГАРАНЦИЈА ЗА ЗАДОВОЛСТВО-ви Благодариме за изборот на нашите производи. Ние сме посветени на обезбедување на нашите клиенти со прифатлива, премиум опрема за тетовирање. Ако поради некоја причина не сте целосно задоволни за капаците на кабелот за тетоважа. Само едноставно вратете го за целосно враќање или размена.