Бомби За Капење За Деца Со Изненадување Во Играчките На МОРСКИТЕ Животни - Природни И Безбедни Бомби За Капење Подарок Во Собата за Девојки &засилувач; Момчиња-Разн?
  • Неодамнешно

Бомби За Капење За Деца Со Изненадување Во Играчките На МОРСКИТЕ Животни - Природни И Безбедни Бомби За Капење Подарок Во Собата за Девојки &засилувач;

DEN 364.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

БОМБИ ЗА КАПЕЊЕ ЗА ДЕЦА : Направени со органски и природни состојки, не предизвикуваат алергиски реакции БАЊА ГАЗИРАНА СО ИЗНЕНАДУВАЧКИ ИГРАЧКИ ВНАТРЕ : НАШИТЕ БОМБИ ЗА капење МОРСКИ ЖИВОТНИ ги прават вашите деца воодушевени и среќни!. ИГРАЧКА ЗА УЧЕЊЕ МОРСКИ ЖИВОТНИ : фигурините на морски животни инспирираат имагинативна игра и љубопитност како играчка за учење и го прават совршен подарок за деца на возраст од 3 години и повеќе!. ДЕЦА БАЊА ОКЕАНОТ ИГРАЧКИ : Соберат сите 36 морски Животни бања играчки. Децата сакаат да фрлаат играчки во кадата и да ги собираат, одлично за дете, дете, мало дете да уживаат во времето на кадата!. НАПРАВЕНИ ВО САД СО ЉУБОВ : ние ги произведуваме сите природни рачно изработени бомби за капење особено за деца на возраст од 3+години.