FXLYMR Седиште За Туширање 360 Степени Ротирачка Бања/Стол За Туширање Висина Прилагодлива Вртлива Столица За Туширање Клупа За Седишта Со Гумени Врвови Против Лизгањ?
  • Неодамнешно

FXLYMR Седиште За Туширање 360 Степени Ротирачка Бања/Стол За Туширање Висина Прилагодлива Вртлива Столица За Туширање Клупа За

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Мравки И Издржливи Димензии, Погодна Големина, Лесната Рамка Е Лесна за Носење За Погодност ☛Да Се Користи За Лесно Отстранување И Склопување Без Алатки. ☛Безбедност На нонслип} Гумените Стапала Остануваат Безбедни Под Туш За Дополнителна Безбедност. 8 8 Прилагодување На Висината Лесно Прилагодете Ја Висината на Столицата За Туширање, 1421" Прилагодливо, Седиштето одговара за Постари Лица, Постари Лица, Возрасни, Инвалиди, Бремени Жени. Степен на ротацијапријатно Со Вашето Тело Секој Пат кога Ќе Ви Биде Потребно Да Ја Истегнете Раката или Да Се Претворите во Када. Предностите на Нашите Производи се Цврсти, Лесни За Инсталирање, Светлите Бои Ви Носат Добро Расположение, Попогодно е Да Седнете и Да Се Истуширате, Клупите за Обликување Со Удар Ја Подобруваат Удобноста и Издржливоста на Седиштата во Бањата.Карактеристики : 1. Мазно И Лесно За Чистење2. Тенката Ширина на Седиштето Е Погодна За Помал Тоалетен Простор3. Лесно За Инсталирање4. Цврст И Цврст Дизајн5. Погоден за Бања, Балкон, Трем, Тротоар, Итн.