Fomiyes Бебе када од сунѓер сунѓер сунѓер сунѓер 6 парчиња туш сунѓер сунѓер loofah mesh pouf топки за туширање тело пукачи за излачување на кожата сунѓер сунѓер бања сунѓер б?
  • Неодамнешно

Fomiyes Бебе када од сунѓер сунѓер сунѓер сунѓер 6 парчиња туш сунѓер сунѓер loofah mesh pouf топки за туширање тело пукачи за излачување

DEN 252.48

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Мешави пилиња за бања Scrub на телото Chrub.comes Со виси јаже, може да се обеси за да се исуши воздухот и да заштеди простор. Погоден за употреба во семејства, патување или хотел, како и подарок. Меша топка за туширање. Овие и целосни топки за бања работат со кој било гел за туширање или сапун за да ги отстраните кератинот и чистите пори.effectively ексфолирајте, извадете и исплакнете вишок маснотии. Благодарение на цврсто вкрстената мрежа, пенење, ова доведува до помала потрошувачка на гел за туширање. столче за туширање. Користениот материјал обезбедува пријатно чувство на соодветната област на телото. Мешави пилиња за бања. Scrub на телото Chrub.comes Со виси јаже, може да се обеси за да се исуши воздухот и да заштеди простор. Погоден за употреба во семејства, патување или хотел, како и подарок. Меша топка за туширање. Овие и целосни топки за бања работат со кој било гел за туширање или сапун за да ги отстраните кератинот и чистите пори.