Игли за микроблејдинг - Шминка За Шејдер За Веѓи Додатоци За Игла За Игла За Еднократна Употреба Вез За Микроблејдинг Рачно Пенкало за Тетоважа за Трајна Шминка 50 п?
  • Неодамнешно

Игли за микроблејдинг - Шминка За Шејдер За Веѓи Додатоци За Игла За Игла За Еднократна Употреба Вез За Микроблејдинг Рачно Пенкало

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Сечилата за микроблејдинг се изработени од високопрецизен челик кој ги исполнува меѓународните барања за убавина и медицина Конецот на иглата е прецизен, еластичен, врвот на иглата е остар и флексибилен, а цврстината е умерена, така што тетоважата на веѓите може да донесе подобри резултати. Научна форма на лак, силна цврстина на игла и конец, мазни линии, ја прават тетоважата на веѓите да работи подетално и поудобно за употреба. Нашите микро сечила имаат мала траума и голема површина во боја, што може ефикасно да го намали бројот на повторени операции и да избегне секундарно оштетување на кожата. Висока фреквенција на боење и брза брзина. Можете да направите шминка за веѓи со молив за веѓи. Таа е погодна за сите пенкала со микро сечила и е важна алатка за уметници за тетовирање. Спакувани се вкупно 50 микро сечила, кои се за еднократна употреба, безбедни и хигиенски, ниска вкрстена инфекција, доволно за да ги задоволат вашите потреби, лесни и лесни за носење. Жицата за игла е силна, лесна за употреба, а задржувањето на бојата е стабилно и долготрајно. Производот има силна еластичност, силен врв на иглата и умерена цврстина. Областа за боење е голема, повторената операција е намалена, жицата на иглата е тенка, а оштетувањето на кожата е мало. Може брзо да се обои, со голема обоена површина, специјално дизајнирана за тетоважа веѓи. Изработен е од здрави и безбедни материјали и може да се користи со доверба. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Тип На Артикал : Игли За Тетоважа Нож Опционален Тип : 12 Иглички, 14 Иглички, 18 Иглички, 23 Иглички Количина : 50 парчиња Карактеристики : Челик со Висока прецизност, независно пакување, остра и витка, мазна боја, силна еластичност, тенка краста, силен тродимензионален ефект.