Капа За Туширање каирси За Мажи Големо Водоотпорно Капаче За Капење Двослојно капаче За Капење Еднократно Прилагодливо Еластично Капаче За Коса За Плетенки,Праме?
  • Неодамнешно

Капа За Туширање каирси За Мажи Големо Водоотпорно Капаче За Капење Двослојно капаче За Капење Еднократно Прилагодливо Еластично Капаче

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Двослоен Водоотпорен Qaiersi капа за туширање е изработена од двослојна ткаенина, надворешниот слој е изработен од висококвалитетен водоотпорен кадифе од кожа од праска, а внатрешниот слој е изработен од крпа од меки влакна, што обезбедува цврсто запечатување, ефикасно ја одржува косата сува, избегнува проблеми со досадно сушење на косата и ви носи удобно и удобно искуство за капење ●Екстра Голема Големина● : дијаметарот на овие џиновски машки капачиња за туширање е околу 37 см / 14,5 инчи. Еластичната лента може да се прилагоди на поголемиот дел од големината на главата и да ја прилагоди големината. Без разлика дали е густа, долга, права или виткана коса, може да ви помогне добро да ја поправите косата, да одговара на линијата на косата и да одржува совршена фризура. €Широко Користени Нашиот капа за туширање е погоден за носење за време на туширање и спа. Може да се користи и за нега на лице, готвење, чистење на домот итн. може ефикасно да ја заштити вашата коса од валкање или влажнење, да ви помогне целосно да го искористите вашето време и да ја одржите вашата најдобра фризура. ●Дизајниран за Мажи●со едноставна решетка во две бои и висококвалитетен дизајн, капачето за Туширање за Мажи каирси ќе ве спаси од сиромашно капаче за Туширање за мажи.