Полупостојана Машина За Тетовирање Шминка, Мултифункционално Пенкало За Микроблејдинг Со Низок Шум, Со Игла За Заклучување Што Не Се Лизга/5 Брзина на Брзина, За Те?
  • Неодамнешно

Полупостојана Машина За Тетовирање Шминка, Мултифункционално Пенкало За Микроблејдинг Со Низок Шум, Со Игла За Заклучување Што Не Се Лизга/5 Брзина

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

①Мултифункционална мултифункционална Машина За Тетовирање Со Микроблејдинг со цврсто заклучување на иглата, стабилен и прилагодлив излез на иглатаПогоден за правење тетоважи на веѓи, тетоважи со ајлајнер, тетоважи на усни, мали тетоважи. €Моќен Мотор Q Со брзина од 5 брзини мотор без четки со силна моќност, може да избегне летање игли и брзо да обои во исто време, намалете ја штетата на кожата предизвикана од повеќе операции, оставете ги клиентите да останат опуштени за време на процесот на тетовирање. ●Систем За пренос На исклучување На звукот + Мултифункционална Машина За Тетовирање Со микроблејдинг Со низок шум и вибрации, нека клиентите останат опуштени за време на процесот на тетовирање, можат да задоволат различни потреби од вас. €Nonslip_ Единствена игла за заклучување што не се лизга, без летечка игла, без млаз со мастило, непречено функционирање и може брзо боење.Стабилните перформанси и удобното работење се совршен избор за искусни уметници за тетовирање. €Работат Удобно Q Метално тело, силна И издржлива, замрзната текстура, поудобно работење, може да задоволи различни потреби од вас и да ги натера уметниците за тетовирање да работат лесно. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Тип На Ставка : Материјал За Пенкало За Тетовирање : Приклучок Од Алуминиумска Легура : САД 100-240 V Погоден За : тетовирање на веѓи, тетовирање на ајлајнер, белило за усни, Мала Боја На тетоважа : Црна Прилагодлива Брзина : 5 брзини Употреба На Игла : Карактеристики На иглата На Кертриџот : Нема потреба од анестезија, стабилно празнење на иглата, без млаз со мастило, без краста, ниско ниво Бучава, Голема Брзина Опсег На Употреба : веѓа, Магла Веѓа, Линија Веѓа, ШМИНКА ВЕЃА АЈЛАЈНЕР, ЛЕЌА ЛИНИЈА И шминка трепките тетоважа усни, надуени усни, усни шминка, изветвени усни мтс, Нега на Лице тетоважа пакет листа : 1 Х тетоважа пенкало Со Игла 1 x приклучок 1 x кабел за поврзување 1 x торба за складирање 5 x 1p игла 5 x 3p игла.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Tattoo Pen
Material:
Aluminum Alloy
Plug:
US 100-240V
Suitable for:
eyebrow tattooing, eyeliner tattooing, lip bleach, small tattoo
Color:
Black
Adjustable Speed:
5 gears
Needle Use:
Cartridge needle
Features:
No need for anesthesia, steady needle discharge, no ink jet, no scab, low noise, high speed
Scope of Use:
Eyebrow, fog eyebrow, line eyebrow, makeup eyebrow:
Eyeliner, lenses line and makeup eyelashes tattoo :
Lips, puffed lips, lips makeup, bleached lips:
MTS, face care :
Tattoo :
Package List:
1 x Tattoo Pen with Needle :
1 x Plug :
1 x Connection Cable :
1 x Storage Bag :
5 x 1P Needle :
5 x 3P Needle  :