Нуанксин силиконска бања четка за наводнување бебе, пешкир за капење за возрасни, четка за масажа за миленичиња, четка за шампон за бања, длабоко чистење, отстранет?
  • Неодамнешно

Нуанксин силиконска бања четка за наводнување бебе, пешкир за капење за возрасни, четка за масажа за миленичиња, четка за шампон за бања, длабоко

DEN 1507.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Silicone Силиконот за храна е чисто природен, бебето може да касне безбедно, да контактира со кожата посигурна ◆ Главата за четка за силиконска бања е мека и еластична, чиста кожа на секоја сантиметар, оставете го бебето да се за inуби во бања. ◆ Скриен гел за туширање и тоа не влијае на употребата. ◆ Голем капацитет на One Piece е лесен за пополнување, мал и исклучителен, лесен за носење. ◆ Силиконска четка за бања може да се користи за смирување на масажа, длабоко чистење, отстранување на кератин и подобрување на кожата. Нека вашиот удобен живот започнува со бања. Категорија на производи : Bath / Massage Brusematerial : Siliconeapclibable Object : Universal Color : квадратна розова, квадратна сина, квадратна жолта боја, розово во форма на срце, жолта форма во форма на срце, жолтено функционирање во форма на срце : смирувачка масажа, длабоко чистење, отстранување на омнисо.