Миксер За Мастило за Тетоважа, Електричен Миксер За Вител За Тетоважи, 5200 вртежи ВО минута УСБ-Шејкер За Пигмент За Тетоважа На Полнење, Машина За Шејкер За Течни Ши?
  • Неодамнешно

Миксер За Мастило за Тетоважа, Електричен Миксер За Вител За Тетоважи, 5200 вртежи ВО минута УСБ-Шејкер За Пигмент За Тетоважа На Полнење,

DEN 463.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Избрани мотори на тетоважа пигмент шејкер, 5, 200 револуции во минута Ставете го пигментот на шејкерот и нежно притиснете го надолу за да започнете со работа. Тетоважа пигмент шејкер вграден во 1200 m Ah батерија на полнење, тоа може да работи без приклучување ВО USB кабел. Миксерот за мастило за тетовирање е едноставен за ракување, само ставете го примерокот што треба да се измеша на врвот на машината. Површината на агитаторот е мазна, компактна и без одржување. Агитаторот е мал по големина и лесен за носење. Никогаш повеќе не тресете шише со рака.Шејкерот за пигменти за тетовирање може да ги измеша повеќето течности при 5200 ВРТЕЖИ во МИНУТА.Блендерот е изработен од тврди, лабораториски квалитетни материјали. Шејкерот за пигмент за тетоважа со 6 дизајн на вшмукување чаша, силен лизгав, отпорен на удари, стабилен и не лабав во употреба. Опис : Голема Брзина : Избрани мотори, 5.200 вртежи во минута.Прекинувач : ставете го пигментот на шејкерот и нежно притиснете го надолу за да започнете со работа.Вградена Батерија : Вградена 1200 m Ah батерија на полнење, може да работи без приклучување НА USB кабелот.

Material:
plasti c
Color:
black
Size(approx):
10.5*7.5cm/4.13*2.95inch(dia*height)
Battery:
built in 1200mAh battery
Turnover diameter:
4.5mm
Motor output:
1.2W
Oscillation speed:
5200 rpm/minute
Package:
1 pc * Tattoo pigment shaker:
1 pc * USB cable: