Комплет за тетовирање со 14 Бои Мастила За Тетовирање Професионален Комплетен Комплет За Пенкало За Тетоважи За Почетници 20 парчиња Совети За Тетоважа Со Тетоважи ?
  • Неодамнешно

Комплет за тетовирање со 14 Бои Мастила За Тетовирање Професионален Комплетен Комплет За Пенкало За Тетоважи За Почетници 20 парчиња

DEN 527.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

+КОМПЛЕТЕН КОМПЛЕТ за ТЕТОВИРАЊЕ + комплетот за пенкало за тетовирање вклучува пенкало за тетовирање, 14 парчиња мастила за тетовирање, 20 парчиња касети треба ле, држач за чаши за мастило за тетовирање, 10 парчиња големи чаши за мастила за тетовирање,10 парчиња мали чаши за мастила за тетовирање, педала за стапала, крем за нега, ракавици за еднократна употребаКомплетниот комплет за тетоважа со тетоважа е многу погоден за почетници и уметници за тетовирање. +ПЕНКАЛО за ТЕТОВИРАЊЕ ● тетоважата со тетоважа целосно ротирачко пенкало за тетовирање е полесна и пофина од најчестите тетоважи. Има помал шум, ве прави поудобно кога допирате. Исто така е долготрајно стабилно пенкало за тетовирање. €14 PC МАСТИЛО за ТЕТОВАЖА q капацитетот од 5ml нема да предизвика непотребен отпад. Стабилност на бојата, чиста боја, издржлива и безбедна, долго траење, направете вашите тетоважи да имаат одлична текстура. За personal, за професионалци, тоа е добар избор. €20 КОМПЈУТЕРИ КАСЕТИ СОВЕТИ ]€Опремени со 4 различни потреби le, 5 PC за секоја, тотално 20pc касети треба le.