Исцелени Носачи од 1 парче 7 Чаши За Пијалоци Тетоважа Пигментни Капачиња Држач За Чаши Пигментен Контејнер Држач За Боја Решетка За Еднократна Употреба Мастило Ча?
  • Неодамнешно

Исцелени Носачи од 1 парче 7 Чаши За Пијалоци Тетоважа Пигментни Капачиња Држач За Чаши Пигментен Контејнер Држач За Боја Решетка За Еднократна

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПИГМЕНТ ЧАША КАПА контејнер Идеален За работа на тетоважа, веѓа и плови усна МАСТИЛО ЧАША РЕШЕТКАТА овалната Форма и преносливата големина се погодни за носење. ПИЈТЕ ЧАША штанд може да собере трајни пенкала за шминка, чаши со мастило и памучни брисеви. ПИГМЕНТ МАСТИЛО ЧАША ТЕТОВАЖА ПЕНКАЛО штанд Професионален Салон. 7 ДУПКИ ТЕТОВАЖА МАСТИЛО ЧАША контејнер за работата на тетоважа, веѓа и плови усна. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики На Држачот за Пигментни Чаши-Овалната форма и преносливата големина се погодни за носење Постојани Материјали за Тетоважа за Шминка. - Големина : Околу 7, 1х5, 8х3, 6см Решетка За Пигментни Чаши. - Материјал : Пп Мастило Чаша Штанд. - Боја : Држач За Чаши Со Црно Мастило. - Може да држи постојани пенкала за шминка, чаши со мастило и памучни брисеви штанд за чаши за пиење. - Пп материјалот е безбеден, , издржлив и удобен За допир На Држачот за Пигментни Капачиња за Тетоважа.