Алатки за педикир на кохеали, бања сунѓер 3 парчиња бања лофуми, ексфолирајќи го грбот, затегнати плетенка плетенка од плетенка, ексфолирајќи ја лофушката грб на те?
  • Неодамнешно

Алатки за педикир на кохеали, бања сунѓер 3 парчиња бања лофуми, ексфолирајќи го грбот, затегнати плетенка плетенка од плетенка, ексфолирајќи

DEN 271.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ексфолирајќи го лоуфот направен од врвен материјал, долг, удобен, високо-капацитет и издржлив за долгогодишна употреба Ексфолирајќи го телото на Лофах, заштедете време и енергија, одлично за секојдневно чистење на телото. Ексфолирајќи ја лоуфот со две жици за влечење на рака, ви помагаат добро да ја држите бањата. Ексфолирајќи го loofah може лесно да го избришете вашиот калус, да се капете поудобно. Ексфолирајќи ги долгите ленти за лофуми, го прават тоа да достигне дел од телото, може да ви помогне да го исчистите грбот кога ќе се истуширате. Ексфолирајќи го лоуфот направен од врвен материјал, долг, удобен, високо-капацитет и издржлив за долгогодишна употреба. Ексфолирајќи го телото на Лофах, заштедете време и енергија, одлично за секојдневно чистење на телото. Ексфолирајќи ја лоуфот со две жици за влечење на рака, ви помагаат добро да ја држите бањата.