Beautidots 14g 16g Комплет За Пирсинг На Телото За Уво/Нос/Усна/Веѓа/Септум/Индустриски/Папок/Игли За Пирсинг На Брадавиците Со Алатки За Вметнување Конуси И Комплети За Са?
  • Неодамнешно

Beautidots 14g 16g Комплет За Пирсинг На Телото За Уво/Нос/Усна/Веѓа/Септум/Индустриски/Папок/Игли За Пирсинг На Брадавиците Со

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?①Пакет со вредност Ќе добиете 11 парчиња Комплети за Пирсинг : 2 парчиња 14гр пирсинг игли, 1пц прстен од нерѓосувачки челик, алатка за вметнување на конуси за пирсинг од 1 парчиња, стегач за пирсинг од 1 парче, 2 парчиња латекс ракавици, 4 парчиња влошки за чистење ?●Како Да Се Користи① ① внимателно избришете каде сакате пирсинг со влошки за алкохол. ②поврзете го накитот со пирсинг конусот. ● Осигурајте се каде ќе пробиете, користете ја стегачот за да помогнете да се насочи, а потоа поминете низ иглата за пирсинг. ● Вметнете ја пирсинг-конусот во иглата за пирсинг. ● Турнете го накитот во дупката за пирсинг, а потоа отстранете ја иглата за пирсинг и заострете. € Завртка на другиот крај на накитот. ?●Безбедносен Пирсинг●Во Споредба со другите комплети за пирсинг, нашиот производ има алатка за вметнување на конус за пирсинг, што ви олеснува да го вметнете накитот по пирсингот.