Frcolor Бебе белезници силиконски тело чистење 9 парчиња силиконски тело силиконски масажа четка за четка за тело масажер маса масажа на ракавици за ракавици за чисте?
  • Неодамнешно

Frcolor Бебе белезници силиконски тело чистење 9 парчиња силиконски тело силиконски масажа четка за четка за тело масажер маса масажа

DEN 410.88

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Четка за масажа на целулит- можете да добиете релаксирачка масажа додека се бањате со помош на овие четки Анти-целулитни масажери- дизајн на ракавица- овие четки се лесни за употреба, не се лесни за паѓање. Четка за масажа на шампон- со умерена цврстина, забите на четките нема или да се деформираат. Meridian Massager- произведен со материјал кој е лесен и водоотпорен. Четка за тело на целулит- инсистирајте на масажа може длабоко да ги стимулира акупуоните за да ги искористи меридијаните. Четка за масажа на целулит- можете да добиете релаксирачка масажа додека се бањате со помош на овие четки. Анти-целулитни масажери- дизајн на ракавица- овие четки се лесни за употреба, не се лесни за паѓање. Четка за масажа на шампон- со умерена цврстина, забите на четките нема или да се деформираат. Meridian Massager- произведен со материјал кој е лесен и водоотпорен. Четка за тело на целулит- инсистирајте на масажа може длабоко да ги стимулира акупуоните за да ги искористи меридијаните. Пакетот вклучува карактеристики на четки за масажа 9 x - произведени со материјал кој е лесен и водоотпорен. - Материјал : флексибилен лепак - рамномерна и мазна точка четка, униформа големина, мазен допир, удобна масажа.