Aboofan сатенска хауба сатенска хауба ноќна капаче свила сатен широк бенд -хауба ноќ глава капаче меки турбани за коса за жени коса убавина капа за нега на коса сини са?
  • Неодамнешно

Aboofan сатенска хауба сатенска хауба ноќна капаче свила сатен широк бенд -хауба ноќ глава капаче меки турбани за коса за жени коса убавина капа

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

метал Еластично затворање. Сатен-капачиња со двојно слој повеќенаменски еластичен прилагодлив капа за спиење за жени. Двоен-слој сатен за спиење капа што може да се прилагоди на еластична мобилна употреба за жени. Покрај тоа, ние исто така ќе ви обезбедиме добра услуга за клиенти, доколку имате какви било прашања, ние ќе ви одговориме на време. Покривка за коса од свилена хауба за спиење. Спиење на хаубата широко странично капаче. Еластично затворање. Сатен-капачиња со двојно слој повеќенаменски еластичен прилагодлив капа за спиење за жени. Двоен-слој сатен за спиење капа што може да се прилагоди на еластична мобилна употреба за жени. Покрај тоа, ние исто така ќе ви обезбедиме добра услуга за клиенти, доколку имате какви било прашања, ние ќе ви одговориме на време. Покривка за коса од свилена хауба за спиење. Спиење на хаубата широко странично капаче. Опис Спиењето е направен материјал за трајно и употреба. Постојат многу од капачето за спиење, тоа може да вашата коса, да ја одржувате косата уредна кога сте. Има доволно простор во хаубата за да ја задржите косата да не биде каша.