Пар ЧУАНЦИ Единица За Еднократна Употреба Стерилна Единица За Пирсинг На Уши Рскавица Трагус Пиштол За Пирсинг Без Пирсер За Болка Машински Комплет За Обетка Избе?
  • Неодамнешно

Пар ЧУАНЦИ Единица За Еднократна Употреба Стерилна Единица За Пирсинг На Уши Рскавица Трагус Пиштол За Пирсинг Без Пирсер За

DEN 79.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пакетот вклучува пиштол од фунти 2 парчиња со обетка Од 2 парчиња,Индивидуално спакуван и стерилизиран, избегнувајте воспаление Професионални пиштоли за пирсинг за еднократна употреба со столпчиња за уши, лесна за усогласена положба каде што сакате дупката за уво да биде пирсинг. Медицинска стерилизација : еднократна употреба за да се избегне вкрстена инфекција и воспаление. Сертифициран од СЕ. Лесен За Употреба-лесен и пренослив,удобен и без напор за држење, лесен за лоцирање на точката каде што сакате дупката точно да биде само ви требаат неколку секунди за да пробиете. Секоја единица комбинира самоуништувачки пиштол за пробивање Уши со вградена Обетка за Уши. Најпопуларниот инструмент за пирсинг на уши, најчесто го користат многу салони за пирсинг на уши. 2 парчиња пиштол со 2 парчиња обетка за уво индивидуална Стерилна Спакувана Стерилна Техника : Стерилизација На Гас Од Етилен Оксид.