Кучио Природна Миризлива Сол Натопете-Заживувачки Соли Со Неодолив Мирис-Подмладете Ги И Смирете Ги Уморните Стапала-Омекнува И Ја Остава Кожата Свежа И Чиста-Кал?
  • Неодамнешно

Кучио Природна Миризлива Сол Натопете-Заживувачки Соли Со Неодолив Мирис-Подмладете Ги И Смирете Ги Уморните Стапала-Омекнува И Ја Остава

DEN 294.72

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ДАЈТЕ МУ НА ВАШЕТО ТЕЛО ПОТТИК НА ВЛАГА Овој хидратантен пилинг ја чисти кожата за да се осигура дека се чувствува и изгледа здраво како и секогаш. СОВРШЕТЕ ГИ ВАШИТЕ МАНИКИР И ПЕДИКИР. Ова натопување со сол е идеално за подготовка на ноктите за мани-педи, како и за нивно освежување. НАПРАВЕНО СО НАЈДОБРИТЕ СОСТОЈКИ. Нашата природна формула за збогатување е направена со антиоксиданси и витамини за да се обезбеди кожата да остане нахранета. СОЗДАДЕТЕ СПА ИСКУСТВО ДОМА. Спа професионалци и аматери можат да уживаат во нашите соли за капење за врвен, луксузен спа амбиент. ПРВАТА ПРИРОДНА ЛИНИЈА ЗА НЕГА НА НОКТИ. Основан во 1999 Година, Кучио Натурале беше единствениот бренд од ваков вид што се фокусираше на природно формулирани производи за ноктите, рацете и стапалата. Чучио миризливото натопување со сол е луксузно натопување со морска сол за да помогне во отстранување на стресот, чистење и ревитализација на кожата на рацете, нозете и телото.