Стапчиња за сјај на јаболка, водоотпорно светло море плови предводена светло стапче за риболов сјај стапчиња за шипки на шипки за шипка за морска риболов, шипка за ?
  • Неодамнешно

Стапчиња за сјај на јаболка, водоотпорно светло море плови предводена светло стапче за риболов сјај стапчиња за шипки на шипки за шипка

DEN 1396.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : Направен од висококвалитетен материјал, тој е здрав, издржлив и лесен и може да се користи долго време Карактеристики : Ноќен риболов Електронски лесен стап, водоотпорна светкава ламба за риболов шипка. Лесна употреба : Лесна за инсталирање, што е погодно за употреба. Додатоци : Дојдете со 2 токи за риболов шипки (4 решетки). Погодно за : Погодно за шипка за морска риболов, карпа риболов, итн. Материјал : Направено од висококвалитетен материјал, тој е здрав, траен и лесен и може да се користи долго време. Карактеристики : Ноќен риболов Електронски лесен стап, водоотпорна светкава ламба за риболов шипка. Лесна употреба : Лесна за инсталирање, што е погодно за употреба. Додатоци : Дојдете со 2 токи за риболов шипки (4 решетки). Suitable for : Suitable for sea fishing rod, rock fishing rod, etc. Features : Features : Night fishing electronic light stick, waterproof glowing lamp for fishing rod.Material : Made of plastic material, durable and practical.Easy use : Easy to install, што е погодно за употреба.Коцесии : Дојдете со 2 токи на риболов шипки (4 отвори) .Ситливо за : Погодно за прачка за морска риболов, шипка за риболов, итн.