Rivers Edge RE556, Big Foot Teartuff XL Lounger, лост-дејство за закачување на дрвото со седиштето на трепкање со треска, преголема платформа 37,5 ”x 24”, потпирач за рака/нога/грб, црно, цр?
  • Неодамнешно

Rivers Edge RE556, Big Foot Teartuff XL Lounger, лост-дејство за закачување на дрвото со седиштето на трепкање со треска, преголема

DEN 264.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Екстра голема платформа : На 37 ”x 24”, Lounger Lounger нуди преголема платформа со дополнителна просторија за стојат снимки Flip-up седиште и потпирачи за рака : Не само што ќе ја доживеете целодневната удобност на седиштето на решетките и потпирачите за ракави, туку и двете карактеристики, исто така, се превртуваат самостојно, дозволувајќи целосна употреба на преголемата платформа кога ќе застанете да пука. Ултра тивка приврзаност : Со прицврстување на безброј лента, солзифот го елиминира металот на метален контакт и целата бучава што оди со него. Поради и потпирачи за нозе : Потпирачот за грб на солзи нуди дополнителна удобност кога седите додека вградениот потпирач за нозе обезбедува многу простор за истегнување на нозете. Стабилност на рачката на дејствување : Големото стапало висат во дрвото со агресивна акција на лост, што ја елиминира потребата за втора лента.