КАСТКИНГ ПЕДЕР ХОПЕР РИБОТ СВЕТСКИ СЛУБИ ЗА СЛЕДЕЕ - ЛЕСНИК РАБОТНА РАБОТНА РАБОТНА РАБОТА - Торба со алатки за лов на риболов, вклучете 3600 кутии, 17,7х12,6х6 инчи, затем?
  • Неодамнешно

КАСТКИНГ ПЕДЕР ХОПЕР РИБОТ СВЕТСКИ СЛУБИ ЗА СЛЕДЕЕ - ЛЕСНИК РАБОТНА РАБОТНА РАБОТНА РАБОТА - Торба со алатки за лов на риболов, вклучете

DEN 255.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Торбата за риболов за риболов на езерцето Кастикинг беше дизајнирана со флексибилност да се прилагоди на вашите потреби за риболов и за слатка вода и со солена вода Торбата за ловци за ловци на езерцето Кастикинг е направена од тврд 420 D рип-стоп најлонски материјал за исклучителни долгорочни перформанси и сигурност. Наменето за складирање и транспорт на риболов, „Езерцето Хопер“ може ефикасно да управува со сè што ви треба за ден на риболов. Чувајте ги рацете слободни, два џебови со скриени патенти нудат безбеден метод за транспорт на шипка, комбо, вода или сода. Наменето за риболов во движење, торбата за складирање на риболов на ловџијата за риболов на ловџиите на Кастинг е дизајнирана за ефикасно управување со справувањето за да можете да останете мобилни. Ова е крајната опрема на отворено за зголемување на планина, кајак или супер патување по река или кратко патување до блиското езерце за малку бас риболов!. Нашите торби за складирање се многу тешки и отпорни на вода. Направено од издржлив 420 D рип-стоп најлон, оваа торба е изградена за да ги издржи суровите услови што ги среќаваат риболовците секој ден. Најлонот рип-стоп се третира со хидрофобна обвивка за да се спречи упад на вода однадвор и ПВЦ слој однатре обезбедува двојна заштита за да се обезбеди дека вашата справи е заштитена од временски услови. (Димензии на производот - 17,7 "x 12,6" x 6 "). Умните карактеристики на дизајнот обезбедуваат складирање на решетки за основната опрема за риболов што ќе треба да ја носите. Две странични патенти џебови со скриени патари нудат безбедно место за транспортни шипки, комбинации, вода или сода.