ЕПГ тактичка EDC торбичка, мол -алатка торбички гаџет организатор на телефонски држач за половината пакет пакет за пакувања торбички алатки за алатки, џеб, само ране?
  • Неодамнешно

ЕПГ тактичка EDC торбичка, мол -алатка торбички гаџет организатор на телефонски држач за половината пакет пакет за пакувања торбички алатки

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Оптимални организатори на опрема : EPG Tactical EDC торбичка се солидни торби за мол, дизајнирани како инсерти за ранец или модули за комунални услуги за ранец, торби за одење, комплети за преживување и друго Тие се издржливи, разноврсни и корисни. Издржлив 1000 D најлон се користи на надворешната обвивка и 600 D полиестер линии внатре. Мултизираните торбички, џебовите и лентите опфаќаат опрема и материјали за лесен пристап. Tactic Tactic EDC торбичката првично беше дизајнирана за опрема за итни случаи и опстанок, тактичка опрема и резерви за комплет за прва помош (IFAK). Совршено е за дневни пакувања, ранец, употреба на отворено, торби за одење, торби за грешки, комплети од 72 часа и други комплети за итни случаи. Различните видови на џебови и торбички се совршени за најразлични опрема, алатки и материјали. Разновидни и прилагодливи : со повеќе торбички со мол, тактички торбички и административни торбички, нашата тактичка EDC торбичка EPG ви овозможува да ја конфигурирате вашата опрема точно како сакате. Лесно прикачете дополнителни додатоци како торбички EDC, торбички за списанија и торбички за комунални услуги на вашиот носач на чинија, тактички елек или метри за градите за крајна организација и погодност за вашите авантури на отворено. EPG Tactical EDC торбичката е дизајнирана да го оптимизира складирањето и организацијата на снабдување и снабдување, додека одржува мала тежина.