Креирање на брзање Крик Вертикална риболов држач за складирање на подни решетки за складирање - Продавница 16 Комби за риболов Пол за складирање на гаража - Цврста к?
  • Неодамнешно

Креирање на брзање Крик Вертикална риболов држач за складирање на подни решетки за складирање - Продавница 16 Комби за риболов Пол за

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Достапна опција, така што секој е во состојба да ги заштити своите прачки и ролни Центар за цврсто дрво за дополнителна стабилност. Нема склопување на алатки. Силни издржливи гумени клипови - да ги држите вашите шипки на место. Решетка за складирање на тркалезни риболовци : Продавница за тркала за риболов или столбови и прикажува до 16 комбинации за риболов и ролна (риболов шипка не е вклучена со овој држач за вертикална риболов на риболов). Рачно изработено дрво : Центар за цврсто дрво го прави овој држач за шипки крајно здрав. Прекрасно стокмено, издржливо дрво создава традиционална решетката за шипки. Одлично за решетката за складирање гаража за риболов. Дизајн на заштеда на простор : Дијаметарот на решетката за риболов пол е 13,5 "и овој држач за шипки ќе складира 16 комбинации за риболов и ролна. И цврстиот и лесен дизајн го олеснуваат овој маневри Вашите риболов столбови бидејќи се флексибилни за да одговараат на дијаметрите на слатката вода. За склопување за решение за премија за складирање за вашата опрема за риболов. Решетка за складирање на тркалезни риболовци : Продавница за тркала за риболов или столбови и прикажува до 16 комбинации за риболов и ролна (риболов шипка не е вклучена со овој држач за вертикална риболов на риболов). Рачно изработено дрво : Центар за цврсто дрво го прави овој држач за шипки крајно здрав. Прекрасно стокмено, издржливо дрво создава традиционална решетката за шипки. Одлично за решетката за складирање гаража за риболов. Дизајн на заштеда на простор : Дијаметарот на решетката за риболов пол е 13,5 "и овој држач за шипки ќе складира 16 комбинации за риболов и ролна. И цврстиот и лесен дизајн го олеснуваат овој маневри Вашите риболов столбови бидејќи се флексибилни за да одговараат на дијаметрите на слатката вода. За склопување за решение за премија за складирање за вашата опрема за риболов.