Флуоресцентни свирки со лигњи Светлички лигњи за риболов со лигњи Сјај Слики од свињи со риболов риболов свињи со лигњи тврди мамки октопод.
  • Неодамнешно

Флуоресцентни свирки со лигњи Светлички лигњи за риболов со лигњи Сјај Слики од свињи со риболов риболов свињи со лигњи тврди

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Куки со двојни слоеви】 Остри куки за раздвојување со двојни слоеви се супер остри, силни и корозии Ефективно подобрување на стапката на успех во риболов и спречете ги рибите да избегаат. 【Сјај во темно】 Флуоресцентно тело на свит -свињи кука, направено од ПВЦ материјал и флуоресцентно насликано, може да свети за да привлече повеќе лигњи во темнината. Нашата свирка на лигњи е подолга од другите од светло време. (Noctulucent производи треба да апсорбира светлина за да блесне). 【Силен прстен】 Поврзувачкиот прстен на двата краја на свитката на лигњи е лесен, нераскинлив и силен. 【Апликација】 Отекот за лигњи за риболов е идеален за фаќање риба како лигњи, риба од ракав, октопод и риба од слатководни води или солена вода. 【Количина】 5/10 парчиња флуоресцентни куки за свињи во пластична кутија, преносни, удобни. Куки со двојни слоеви : Остри куки за раздвојување со двојни слоеви се супер остри и силни, не згаснуваат или 'рѓа, многу ефикасни за да се фатат лигњи од сјајните свирки со лигњи со солена вода.