Држач за држачи за риболов на риболов, држач за преклопување на држачи за преклопување со голем прицврстувач на отворање на 360 степени прилагодливи лавици за рибол?
  • Неодамнешно

Држач за држачи за риболов на риболов, држач за преклопување на држачи за преклопување со голем прицврстувач на отворање на 360 степени прилагодливи

DEN 447.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Отворање на стегач : Макс 1,97 инчи / 7см. Ве молиме, проверете ја големината на таблата со брод пред да купите. Материјал : Тотално изработен од високо квалитетен материјал - Антикорозија и заштита на животната средина. Напреден дизајн : разноврсна цевка за заклучување на пресврт. Овозможува прилагодување од 360 степени вертикално и хоризонтално. Може да се постави или да се постави железнички. Постабилен : Изграден со високо -отпорни на тешки акбулации. Може да се стега на кое било место цврсто. Одлично за чамци или кајаци, вклучува хардвер од не'рѓосувачки челик. Универзално вклопување : Може да го прилагоди аголот на шипката. Компатибилен со рачки за леење, вртење и шипки. Отворање на стегач : Макс. 1,97 инчи / 7см. Ве молиме, проверете ја големината на таблата со брод пред да купите. Материјал : Тотално изработен од високо квалитетен материјал - Антикорозија и заштита на животната средина. Напреден дизајн : разноврсна цевка за заклучување на пресврт. Овозможува прилагодување од 360 степени вертикално и хоризонтално. Може да се постави или да се постави железнички. Постабилен : Изграден со високо -отпорни на тешки акбулации.