Kastking MG12 Elite Baitcasting Rhoish Real, само 4,8 мл, рамка за магнезиум, патентиран амбициозен систем што ги елиминира реакциите, лесно фрли мами до 1/8 мл, 11+1 двојно заштитен ББС, одн?
  • Неодамнешно

Kastking MG12 Elite Baitcasting Rhoish Real, само 4,8 мл, рамка за магнезиум, патентиран амбициозен систем што ги елиминира реакциите, лесно

DEN 4799.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Совршен ролна за риболов на турнири - технолошки напреден MG12 Baitcaster е прецизно направен со лесна рамка со магнезиум -легура што нуди исклучителни перформанси на само 4,8 унци Дизајнот на длабоки количини има повеќе линија од другите ролни за риболов во својата класа. Напредна технологија за сопирање-Elite Elite Elite риболов имаат револуционерен, патентиран дизајн „авто-прилагодување на системот за сопирање на сопирање“ (АМБ) што практично ги елиминира реакциите. Ова е голема работа за кастинг ролни. Системот AMB автоматски ги прилагодува сопирачките во зависност од брзината на колибата. Со системот Кастикинг Амб, можете да фрлите подалеку и никогаш повеќе да се грижите за реакциите. Со елитниот Baitcaster MG12, можете да овозможите да се фрлите подалеку од другите ролни за кастинг. Перформанси и удобност - Удобно и лесен за употреба, ослободувањето на лентата за палецот ABS и копчињата за рачки TPE обезбедуваат цврст зафат, а должината на рачката од 90мм обезбедува удобно задржување. Алуминиумот 6061 се ракува со орев и влечење на starвездата обезбедува непречено работење, а копчето за затегнување на јаглеродната количка овозможува фино подесени, прецизни касти. Високо разноврсен - односот 7,5 : 1 менувач е дизајниран за брзо преземање, совршен за врвни води, џеркбаити, свирки и други техники што создаваат слаба во вашата линија.