Кутии за Отпадоци За Мачки Кутија За Отпадоци За Мачки Флип Кутија За Отпадоци Со Лагер За Повеќекратна Употреба Аголна Фиока За Отпадоци За Мачки Покриена Со Качу?
  • Неодамнешно

Кутии за Отпадоци За Мачки Кутија За Отпадоци За Мачки Флип Кутија За Отпадоци Со Лагер За Повеќекратна Употреба Аголна Фиока За

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● Изработени од висококвалитетни материјали, подебели и потрајни, природни и еколошки, нетоксични и лесни за чистење ● Кутија за Отпадоци за мачки Со Врвен Влез Мачки Со Качулка Комплет За Стартување На Системот Пелети Влошки Со Висока Еднострана Тава Топло Сиво Милениче Компанија Скриена Одгледувачница За Оптоварување Со Две Врати Автоматски Капак За Самочистење Џамбо Кити Држи До Мали Истовремено Екстра Големи Со Оригинална Премиум Издржлива Подлога Без Стапици Отпорни На Вода Од Фталат И Душеци За Контрола На Расфрлање Меки На Шепите Лесно Чист Овален Флип со/Мирис Вклучува Садови за Еднократна употреба Кристал Едноставно работи Згрутчување Мулти Послужавник Пополнува Не. ● Горниот тип влегува во паѓачката педала за песок и двојната заштита спречува паѓање на песокот,исто така дајте му на сопственикот чист дом. € Лесно за расклопување при чистење-Погоден За внатрешни и надворешни миленичиња, лесен за чистење, нема повеќе агли, може да се измие директно со вода. ● Изработен од АБС инженерска пластика и пп смола, материјалот е подебел, потрајни, природни и еколошки, нетоксични и безопасни. Здраво! Добредојдовте во нашата продавница!ВЕ МОЛИМЕ ОСТАВЕТЕ 5 ЅВЕЗДА ПОЗИТИВНИ ХРАНА НАЗАД ЗА US.By начинот, ако ви се допаѓа нашата продавница, ве Молиме додадете ја нашата продавница На Вашиот Омилен.Прашај : " не вклучува украсни предмети прикажани на фотографијата на производот. Времето на испорака е 15-25 дена, Ако сеуште не можете да ја добиете вашата нарачка по 30 дена, ве молиме контактирајте не. Благодарение на рачното мерење, може да има некои грешки, ве молиме дозволете разлика од 3-5 см, благодарам. Бидејќи центарот на вниманието и различните луѓе имаат различно разбирање за бојата, може да има одредена боја, но во разумен опсег, ве молиме изберете внимателно. Ако ви требаат други стилови, ве молиме контактирајте ме, нашата продавница има различни стилови и бои, можете да одите во мојата продавница за да ја видите. Веруваме дека можеме да ги задоволиме вашите потреби со висококвалитетни производи, доколку најдете какви било проблеми со нашите производи, слободно контактирајте не преку е-пошта за да го решите проблемот.