Воге Професионални Машинки За Нокти За Миленичиња И Тример За Канџи-Машинки За Канџи За Мачки За Маче За Зајаци Мало Куче-Остри, Безбедни Најдобри Машинки за Нокти ?
  • Неодамнешно

Воге Професионални Машинки За Нокти За Миленичиња И Тример За Канџи-Машинки За Канџи За Мачки За Маче За Зајаци Мало Куче-Остри, Безбедни

DEN 614.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Професионални ножици! - За мали миленичиња : Нашите ножици за канџи се наменети за мали миленичиња како кучиња, мачки, хрчаци, кученца, птици и зајаци Може да се користи како тример за нокти за мачки или тример за нокти за миленичиња. Безбедни и удобни : острите сечила се изработени од нерѓосувачки челик, силни и остри и можат да траат многу години. Ergономската рачка е изработена од пластика од врвен степен, така што можете безбедно да го држите сечилото за да избегнете несреќи. Заштедувајќи време и пари, нашите професионални машинки за нокти се лесни за употреба и ви овозможуваат да се грижите за вашето домашно милениче дома. Свиокот нема да му наштети на вашето домашно милениче кога ќе ги исечете ноктите. Ако имате било какви прашања, ве молиме слободно контактирајте не. Ние ќе го решиме на време!. 3,74 инчи долги 2,56 инчи широк.