НАТРУТ 14 Брои XL Кутија За Отпадоци За Мачки, Торба За Отпадоци За Мачки Со Врвки за Влечење, Облоги За Послужавници За Мачки Големи &засилувач; Отпорен на гребење &за?
  • Неодамнешно

НАТРУТ 14 Брои XL Кутија За Отпадоци За Мачки, Торба За Отпадоци За Мачки Со Врвки за Влечење, Облоги За Послужавници За Мачки Големи &засилувач;

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ОТПОРНОСТ на ГРЕБЕЊЕ : облогите за садови за отпадоци за мачки се доволно издржливи за да се спротивстават на гребење на мачката, која ја прифаќа подебел дизајн, нема да се искине поради вашите мачки непослушен СОВРШЕНА ГОЛЕМА ГОЛЕМИНА : Нашата постава за отпадоци за мачки одговара на повеќето кутии за отпадоци за мачки. Неговата големина е 36*18 во. Нашите големи облоги за послужавник за отпадоци може да се расплетуваат во повеќето кутии за отпадоци. БЕЗ НЕРЕД и ЗАШТЕДЕТЕ НАПОР : оваа торба за отпадоци за мачки доаѓа со врвка за влечење, само треба нежно да ја повлечете, а потоа да ја затегнете. Заштеда на напор за многу љубители на мачки и љубители на миленичиња, и ќе имате поголема самодоверба да одгледувате мачки. БРЗО ЧИСТЕЊЕ и БЕЗ ВРЕВА : облогата на кутијата за отпадоци за мачки може да ви помогне да се ослободите од задачата да лопате измет од мачка или други миленичиња, овозможувајќи ви полесно и попрактично да се грижите за вашата мачка и ќе добиете повеќе време да се сложувате со вашето домашно милениче.