Кинг Интернешнл Прилагодливи Подигнати Чинии За Миленичиња За Кучиња и Мачки, високи 18 инчи, Покачени Чинии За Кучиња, Подигнати Чинии За Кучиња со 2 Чинии Прилагод?
  • Неодамнешно

Кинг Интернешнл Прилагодливи Подигнати Чинии За Миленичиња За Кучиња и Мачки, високи 18 инчи, Покачени Чинии За Кучиња, Подигнати

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Прилагодлив Подигнат Сад За Кучиња Со Држач со Висина од 7 инчи до 22 инчи Може да се постави на различни височини за да се покријат различни фази на раст на вашите крзнени пријателиПравилната положба помага да се спречат гастрични нарушувања и го ублажува напрегањето на вратот и грбот кај стареењето или повредените младенчиња. Секоја висина на прилагодена височина може да оди од 7 инчи до 22 инчи. [Отстранлив Сад За Кучиња Од Не ' рѓосувачки Челик Обезбедува целосно санитарна површина за јадење и е безбедна за миење садови за лесна нега и чистење. Чиниите се отстранливи за лесно чистење и полнење. Секој дијаметар на отворање на садот е 9 инчи и 1,8 Литри волумен. Вклучува : 2 х чинии за миленичиња од нерѓосувачки челик со прилагодлив држач. Димензии на садот : 9", 1,8 литри волумен. Покачената висина На садот За Кучиња може да биде некаде помеѓу 7 инчи до 22 инчи од подот. Штандот се снабдува со гумени стапала за да се спречи оштетување на подот. Материјал Здравје : Не Мора Да Се Грижите За Материјалот На Кучето Штетно, Без Иритирачки Мирис, Материјална Безбедност И Сигурност. Меѓународен Сад За миленичиња кинг Изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик кој е цврст и отпорен на гребење. Тешка, висока сјајна завршница е лесна за чистење. Овие класични чинии за кучиња/мачки се совршено решение за јадење за вашето сакано милениче. Може да зазема повеќе миленичиња одеднаш и може да се користи 2 начини.